02.02.2023

Nye fentanyltester fra DanceSafe

test for fentanyl

Skreddersydd for rusmiddelanalyse

Fra og med 01.01.2023 har vi solgt markedets nyeste og beste teststrimler fra DanceSafe. Tidligere strimler på markedet har vært utviklet til bruk på urinprøver, og kunne i tillegg ha problemer med falske positive ved testing av spesielt MDMA, metaamfetamin og kokain. 

På grunn av disse problemene, utviklet DanceSafe i 2022 sine egne teststrimler i samarbeid med et anerkjent produksjonslaboratorium (WHPM i USA). De nye testene er mer sensitive til fentanyl og fentanylanaloger, og har ikke problemer med falske positive. I tillegg følger det nå med en 10 milligrams måleskje og en mer utfyllende instruksjonsmanual som sammen gir mer pålitelig tester for nye brukere av fentanylstrimler. 

DanceSafe har verifisert testene gjennom en oppdragsstudie ved Kara Lynchs laboratorium ved University of California San Francisco (UCSF), og et forskningssamarbeid med Marya Liebermans laboratorium ved University of Notre Dame (ND). 

For mer informasjon og link til studier, se denne brosjyren fra DanceSafe. 

Kjøpe teststrimler for fentanyl? Klikk her!